Sujet : turvallisen ja äänen sekä voimakkaan istumapaikan

Ennen kuin Nike näytti olevan Nike, että se oli Pink Lace Fyysinen toiminta, teidän termi initiaattori Phil Dark yö suunniteltu sijoittamaan Japanin tarjoajat kuka saappaat ja kengät koirasi nike kengät näyttivät lisäämällä samalla '60s. Kuukauden lasku Bowerman aloitti kengänsä ja kengänsä räjäyttämisen noin 1972, ja harkittu vaaleanpunainen Lace päätyi uuteen termiin pelkästään Nike-pelin kanssa. Tällä hetkellä Beaverton Make on ehdottomasti halunnut konformatiiviseen BRS: äänsä lyhyessä ajassa perintöluonnolliseen ratkaisuun Soar Pegasus 40 Turbo, jolla on valkoinen väri, violetti ja vaaleanpunainen värityssuunnitelma. '72 Nike Cortez vibes Kaikki nämä erittäin nopeat Pegasukset ylpeilevät valkoisen värillisen nylon-päällisen ylivoimaisen korostuksen avulla purppuranpunaisella Swooshilla. Merkittävä teippi, jossa on korkea-heijastava kangas ja joka menee aina alaspäin nielurisissa ja kotelossa tässä tapauksessa, on vähäisen kevyt. Löydät runsaasti erilaisia markkinointimahdollisuuksia, jotka on lueteltu tässä, yhdessä takakannan, kielen ja pohjallisten kanssa, joissa on kaikki vanhan koulun Pink Lace -koristeita. Mutta Nike Moon Racer QS -jalkineet saattavat olla täynnä ennätyksiä, shokkia vähentävä tietokone on ehdottomasti kaikki futuristinen, sillä Nike on helposti kannettava ZoomX-vaahto, joka sisältää risteilysi, joka on varmasti kaikki mukava ja joustava. Nike-saappaat ja kengät vapauttavat samanlaisen tyylikkäämän suurempien elämääsi alussa. Flyknit pari Nike. com: lle ja Swooshin valinnalle Tee vähittäiskauppiaita saamaan 180 dollaria, kun lähestyt monta päivää, joten tutustu koko galleriaan viralliset kuvat tai valokuvat, jotka on lueteltu alla, koska olet poistanut sen.

Ylimmän tason Nike-urheilumiehet ympäri Adidas Extaball Kengät kauppa Keniaa testattiin ja annetaan arvioita kaikista Nike Soar Pegasus 40 Turbo Girls-kengistä. Nike ZoomX -höyry tuo mukanaan ennätysteknologiaa jokaiseen harjoituspäiväänsä nähden, sillä se tuo radikaalia reagointia, kun siirrät höyhenvalaisua. Flywire-kaapeliliitännät yhdistyvät yhdessä nauhojen kanssa, jotta voit pitää keski-jalka ja linjaus turvallisen ja äänen sekä voimakkaan istumapaikan mukaan, kun siirrät kirkkaita nylon-päällisiä on ehdottomasti kauniisti muotoiltu niin, että voit tuntea höyhen valaisun koko henkilön yli s 12 tuumaa.

Puolueeton pehmuste - Ihanteellinen urheilumiehille, joilla on varmasti parannettu, ylimääräinen vakioasetus, ei välttämättä lausu liikaa (rullaa sisäänpäin) ja voi jopa supinoida (rullaa ulospäin). Puolueeton Padding-saappaat ja -jalkineet antavat melkoisen vähäisen muodon ja myös lausekkeen, ja ne ovat taipuvaisia ylimääräisiä taivutettavia verrattuna tukevuuskengiin ja kenkiin. Urheilumiehet, jotka näyttävät olevan puolueettomia urheilukenkiä, ovat taipuvaisia tunnustamaan ylimääräisen huomattavan pukeutumisen oman alareunan sivureunaan (ulkopuolelle) koko kouluttajansa. Puolueettomat saappaat ja kengät poikkeavat helposti kannettavasta ja marginaalista iskunvaimennuksesta, jotta voit saada mahdollisimman paljon shokkia vähentäviä vaatimuksia ja urheilijan painopisteitä. Urheilumiehet käyttävät korkeita / vakaita kaaria, jotka ovat taipuvaisia tunnistamaan kärsimyksensä ulkona olevista (sivusuunnassa) koko sääristään sekä nivelistä ja voivat myös sota-istukan fasciitis tai pukeutuneena puolueettomaan pehmusteluurheiluun.

Jos ehkä tarvitset puhdasta, valkoista värillistä urheilumiehiäsi, tule heinäkuun 1. päivään, vilkaise lähes mitään Nike-kuumimman Soar Pegasus 40 Turbo -mallin ulkopuolella.